torsdag 11 oktober 2007

Lästips

Läs gärna Ida Karlssons kritik mot ung vänsters kvoteringshets och förklaring till varför deras jämställdhetspolitik aldrig kommer att fungera.

måndag 1 oktober 2007

Vad har sossarna emot folk från Alingsås?

Sitter här och är upprörd. Det är lite jobbigt. Det blir så när man inte förstår saker. Jag vrider och vänder mig, gnuggar genikölarna, dricker en kopp kaffe och funderar. Men jag förstår fortfarande inte.

Läser på poltikerbloggen om bildandet av avenycentern förra veckan och glider även ner på kommentarerna av artikeln. Får syn på kommenteren av Nicklas Eriksson och svarar honom artigt. Får svar tillbaka. Förstår inte. Hjälp?

Vad är det frågan om? Jag har aldrig sett så mycket smutskastning, förakt och förutfattade meningar om folkgrupper i så få meningar. Det är boråsare, alingsåsare och folk som har en viss typ av hår som Nicklas går lös på. Är detta sossarnas försök till att vinna valet 2010? Har man hittat ett nytt sätt att trycka ner folk? Jag är bara nyfiken.

Det är också spännande att han vet vad vi kommer att göra. Såg han det i samma spåkula som han använde när han klurade ut sina åsikter? I så fall blir allt logiskt, för då stämmer ju ingenting.