fredag 8 december 2006

Ledsen Christer,

Nej det blev inte idag heller. Nu var han närmre än någonsin och luften gick totalt ur mig när meddelandet "we have exceeded the launch window" kom. Förhoppningsvis händer det istället om inte imorgon så i övermorgon. Blir mycket vakande ett tag nu.

Nu väntar sängen...

Högaktningsfullt,
Andreas Ljungkvist

lördag 2 december 2006

Uppesittarkväll

Kvällens deltagare var; Jag själv, Ida Karlsson och Karin Fälldin. Kvällen inleddes med lussebullar och glögg och diskussionen för stunden var hur skönt det var att CUF och Centerpartiet äntligen vågat ta ordet liberal i sina munnar efter att vi blygsamt kallat oss för ekohumanister.

Senare under kvällen slogs tv:n, och idolfinalen på. Och som de sanna medlemmar utav Sveriges bästa parti vi är var kvällens favorit givetvis Markus. Något annat hade varit nästan lika fel som att rösta på något annat än Centerpariet. Under denna tid diskuterades ironin i att "sossarna" (klart vi ska ha citationstecken) tvekar i LAS-frågan.

Nu är det dags att krypa till kojs. Hoppas fler har kommit till insikt ikväll. Allt ni behöver göra är att läsa CUF:s sakpolitiska partiprogram så vet ni att det är oss ni skall röst på i nästa val. Vi tycker precis som du, du vet bara inte om det.

Högaktningsfullt,
Andreas Ljungkvist